FC Brasov

Dialog spumos intre Sumudica si tusierul Vidan

Marius Sumudica a purtat un dialog cu tusierul Adrian Vidan, care a dezavantajat echipa FC Brasov in meciul cu Concordia Chiajna. Iata aici dialogul dintre cei doi.
Sumudica: De ce n-ati gresit în favoarea mea la ultima faza?

Vidan: Nu a fost nimic premeditat, ultima faza a fost simpla în comparatie cu faza la care am gresit. Acolo a fost o succesiune de faze. Eu ar fi trebuit sa fiu pe linie cu aparatorul, dar nu am mai avut timp sa ma pozitionez pe directia mingei.

- Nu vreau sa va jignesc, dar probabil nu sunteti pregatit din punct de vedere fizic.

- Nu e adevarat. Chiar saptamâna trecuta am trecut testele fizice

- Eu am vorbit cu un prieten de-al dumneavoastra, care mi-a garantat ca sunteti un om corect. Nu vreau sa spun ca ati avut parte de ceva material de pe urma acestui rezultat.
..

- Îmi reprosez în primul rând ca am acceptat sa arbitrez acest meci. Un arbitru, cu cât stie ca presiunea e mai mare, cu atât e predispus la greseli

- Ce sa fac eu daca echipa asta va retrograda si voi fi concediat? Daca era 1-1 nu pierdeam niciodata meciul asta

- Ce sa zic! S-a întâmplat si în Liga Campionilor. Asta e un joc, nu e un razboi.

- Aveti  dreptate, dar daca eu retrogradez si pierd 1.5 milioane de euro din drepturile de televiziune, cine îmi da banii astia înapoi?

- Au fost probleme si la meciul Barcelona u AC Milan, în finala Ligii Campionilor. Acolo sunt si mai multi bani, si totusi nu acuza nimeni arbitrajul

- Eu stau departe de familie tot sezonul, dar în momentul în care îmi este batjocorita munca nu mai pot sa mai tac. Ieri am avut taria de caracter sa dau mâna cu dumneavoastra, dar nu trebuia sa fac asta.


- Eu cred ca se discuta mult prea mult despre arbitraj, nu ma refer la meciul asta. Daca lumea care vine la stadion aude numai de arbitri hoti...

- Hai sa lasam asta! De ce n-ati ramas la linia 1?

- Arbitrul a primit prin telefon lista de arbitri, iar el, fiind mai nou, a pus cum a auzit, nu s-a gândit ca eu trebuie sa fiu la linia 1. Iar observatorul a pus în foaia de joc asa cum ar fi trebui, fara sa se mai uite pe notitele centralului.

- Îmi pare rau ca v-ati retras, mai ales dupa meciul asta. Nu vreau sa fiu ironic, am vazut cât  de suparat erati la finalul meciului. Dar am taria de carcter sa va spun ca v-ati batut joc de meseria pe care o aveti. O sa vorbesc totusi cu domnul Neculaie ca sa va ofere un post aici, la Brasov

- Stati linistit ca nu ma intereseaza.

- Poate ne ajutati si pe noi sa recuperam punctele astea trei cândva. Va spun acum, în premiera, vreau sa-mi termin contractul cu FC Brasov, sa salvez echipa, apoi voi lua un an de pauza. Indiferent de ofertele pe care le voi avea, trebuie sa stau un an alaturi de familie. M-am uitat aseara în oglinda si m-am îngrozit. As fi vrut sa ma retrag acum, dar îl respect prea mult pe domnul Neculaie. Traiesc fotbalul 24/24, ajunge!

Dialogul a avut loc la Dolce Sport



Dialog spumos intre Sumudica si tusierul Vidan