FC Botosani

Patron din Liga 1 dupa ultima umilinta suferita: "Sunt la capatul rabdarii"

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani

FC Botosani a pierdut in actuala editie de campionat 0-7 la Sepsi si 0-8 cu Farul, rezultate care il determina pe Valeriu Iftime, patronul echipei, sa ia in calcule iesirea din fotbal.

"Doua dusuri atat de reci nu le-am visat, nu le-am crezut. Nici acum nu-mi vine sa cred ca s-au intamplat, dar lumea spune ca s-a intamplat.

"E greu de digerat si e greu de conceput ca s-a intamplat, si dupa aia e greu de gasit o solutie pe termen mediu si scurt. Fotbalul e frumos pentru ca are asemenea situatii, iar eu cred ca Botosani cu siguranta va iesi din aceasta situatie. E greu sa stergi asemenea rezultate si va apasa in istoria noastra lunga sau scurta, cat va mai fi. Nu pot fi calcat in picioare, umilit, oricare ar fi domeniul.

"Vreau sa las echipa in orice moment gasesc pe cineva care sa o tina inca trei ani. Altfel nu as da-o niciodata. Eu personal sunt la capatul rabdarilor mele legat de fotbal, dar asta nu inseamna ca fotbalul din Botosani se inchide maine. N-am nicio emotie cu retrogradarea", a spus Valeriu Iftime intr-o interventie la FC Botosani.



Patron din Liga 1 dupa ultima umilinta suferita: "Sunt la capatul rabdarii"