FC Botosani

Botosaniul tine de Golofca si cere un milion de euro. Atac la Becali: “Nu stie ce vorbeste”

Gigi Becali a anuntat ca-l vrea pe Catalin Golofca de la FC Botosani, atacantul momentului in Liga 1 cu trei goluri in primele patru etape, in raspunsul venit din partea lui Valeriu Iftime este unul transant.

Finantatorul liderului din Liga 1 spune ca nu se desparte de jucatorul sau pentru mai putin de un milion de euro si lanseaza vorbe grele la adresa lui Becali.

Gigi Becali nu stie ce vorbeste, e pe alta lume. El acum e euforic dupa ce i-a batut pe cehii astia. Am vazut conferinta de presa la el la palat, cu balauri si icoane in spate. Il respect pentru ceea ce a facut cu Steaua si pentru flerul pe care il are. Pe Golofca nu-l dau pentru mai putin de un milion de euro. Merita banii acestia”, a spus Iftime la Digi Sport.

Patronul celor de la Botosani a mai dezvaluit ca din Liga 1 de Golofca s-a mai interesat si Astra Giurgiu, insa fosta campioana nu are bani in acest moment pentru un asemenea transfer.

“In afara de Steaua nimeni nu are bani sa ia jucatori de la noi, dar e obraznicie cand spui ca Golofca costa 300.000 de euro”, a mai spus Iftime.



Botosaniul tine de Golofca si cere un milion de euro. Atac la Becali: “Nu stie ce vorbeste”