FC Botosani

Antrenor din playout in pragul demiterii. Meciul de sambata e decisiv

Sursă foto: http://www.fcbotosani.ro

FC Botosani a fost la un punct distanta de calificarea in playoff, dupa care echipa din nordul Moldovei a intrat intr-o pasa neagra si n-a obtinut decat un punct in patru etape de playout.

Pentru Liviu Ciobotariu, antrenorului Botosaniului, meciul de sambata cu Hermannstadt (18:30) este unul decisiv pentru pastrarea postului.

"Eu tin foarte mult la el, dar noi am avut o alta intelegere. Este o situatie inedita pentru el, care n-a pierdut mai mult de doua meciuri. El nu fuge de la noi, e un tip ambitios", a spus Valeriu Iftime, patronul echipei, la Pro x.

"Daca suntem invinsi sambata, nu vad cum putem continua chiar cu Liviu. Nu vine de la mine, dar spectatorii...exista o stare de neliniste. Eu vreau continuitate, dar spectatorii ma sondeaza sa schimb. Sper sa ma lumineze Dumnezeu si sa iau o masura buna", a adaugat finantatorul echipei FC Botosani.

FC Botosani a ajuns pe locul cinci in playout, primul de deasupra liniei retrogradarii la trei puncte de Dunarea Calarasi, echipa de pe loc retrogradabil.

Hermannstadt ocupa in prezent locul de baraj, iar din acest punct de vedere meciul de sambata devine unul crancen intre cele doua echipe.



Antrenor din playout in pragul demiterii. Meciul de sambata e decisiv