Liga 1

FC Botoșani întoarce scorul cu Poli Iași în derby-ul Moldovei și obține victoria în minutul 90+2. Avem o nouă ”lanternă roșie” în clasament!!!

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani

Pentru doar a treia oară în actualul sezon de Liga 1 echipa FC Botoșani a ieșit învingătoare de pe teren. Cum arată clasamentul actualizat după acest meci, FC Botoșani predând ultimul loc.

Echipa pregătită de Bogdan Andone s-a impus cu 2-1 în duelul cu Poli Iași, vineri seara, în partida care a deschis etapa a 24-a în Liga 1.

Ieșenii au deschis scorul prin Saghiri în minutul 28, după ce acesta a recuperat balonul în jumătatea adversă de teren și a finalizat cu un șut din afara careului, poziție centrală.

La șapte minute după pauză cei de la FC Botoșani au restabilit egalitatea prin Lopez din pasa lui Gabriel. Arbitrul asistent de pe acea parte a ridicat fanionul semnalizând o poziție afară din joc, dar în cele din urmă golul a fost validat de VAR.

FC Botoșani a dat lovitura în al doilea din cele opt minute suplimentare acordate prin Mouaddib, jucător care a reluat în poartă centrarea lui Mitrov, jucător care pătrunsese până la limita terenului.

Pentru FC Botoșani este a treia victorie obținută în ultimele patru etape, iar cu acest succes moldovenii cedează ultimul loc în clasament celor de la Dinamo.

Caseta tehnică

FC Botoșani:  Ducan – R. Benzar, Sadiku, Miron, Ţigănaşu - I. Filip, V. Dican, G. David (Mitrov 70)– F. Adams (E. Lopez 46), Fulop (Şeroni 81), E. Florescu (Mouaddib 88). Antrenor: Bogdan Andone.

Poli Iași: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Bordeianu (Fl. Ilie 90+1), Jatoba (Stefanovici 90+1) - L. Mihai (S. Buş 46), Bettaieb (Harrison 81), A. Gheorghiţă. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: R. Benzar 57 / Saghiri 67, Bouhenna 90+1.

Arbitri: Sorin Vădana – Ferencz Tunyogi, Imre-Laszlo Bucsi.



FC Botoșani întoarce scorul cu Poli Iași în derby-ul Moldovei și obține victoria în minutul 90+2. Avem o nouă ”lanternă roșie” în clasament!!!