FC Arges

Rednic la FC Arges pentru doua zile

Antrenorul Mircea Rednic, liber de contract, îi va tine locul tehnicianului care pregateste echipa FC Arges, Jean Vladoiu, timp de doua zile, cât fostul international român este plecat în Austria, pentru a aranja un cantonament gratuit pentru pitesteni.

De asemenea, Rednic a promis ca va aduce mai multi jucatori tineri, de perspectiva, si va aduce si un investitor care sa scoata clubul argesean din impasul financiar în care se afla.

Ramasa fara cinci jucatori de baza, care au fost transferati la alte echipe, Bosneag, Tames, Balasa, Adi Iordache si Daniel Ghita, dar si fara Nastasie si Bazzi, care îsi cauta echipe, conducerea clubului le-a interzis jucatorilor care au contract sa se mai antreneze cu echipa. Este vorba de Lacusta, Dita, Mircea Stan, Vali Stan, Dulcea, Voiculet si Poienaru. Managerul clubului, Catalin Barbu, le-a spus acestora sa se prezinte pe 29 iulie la antrenamentele echipei secunde, care a evoluat în Liga a treia, dar care a fost desfiintata.

Singurii jucatori care au evoluat în editia precedenta a Ligii II la FC Arges si se mai afla în lotul gruparii argesene sunt Doman, Alin Popa, Voicu si Boboaca.

La primul antrenament al echipei FC Arges cu Jean Vladoiu au fost prezenti 34 de jucatori, toti având vârste sub 21 de ani.

Mediafax



Rednic la FC Arges pentru doua zile