FC Arges

Bogdan Vintilă răsuflă pentru moment ușurat. FC Argeș se agață de marginea prăpastiei în Liga 1

Sursă foto: captura tv Prima Sport

Echipa FC Argeș a câștigat cu 3-0 meciul de acasă cu Petrolul din ultima etapă de Playout și evită in extremis retrogradarea directă în Liga 2. Piteștenii au profitat de remiza dintre Chindia și FC Voluntari (2-2), rezultat în urma căruia târgoviștenii au luat drumul eșalonului secund.

”I-am văzut nervoși, agresivi, exact ce aveam nevoie pentru a face diferența. Mergem la baraj și mă bucur pentru meciul de azi. Cred că meritam și noi un rezultat bun care să încânte publicul din tribune.

”Mă așteptam la reacția asta, pentru că jucătorii au realizat că nu asta e valoarea lor și nu ăsta e locul pe care trebuie să termine campionatul.

”Trăim periculos de când am venit eu aici, cel puțin în acest playout. Am avut trăiri intense, de la agonie la extaz. Mă bucur că am reușit să mai avem o șansă să rămânem în Liga 1, dar încă nu am rezolvat nimic.

”Normal că suntem mai încrezători, am văzut că se poate și că atunci când ai atitudinea din seara asta poți câștiga”, a declarat Vintilă.

Acesta a mai spus că jucătorii de la FC Argeș vor reveni la antrenament chiar sâmbătă dimineața, urmând a avea liber doar duminică înaintea pregătirii duelului de baraj.

FC Argeș va întâlni pe Dinamo sau Oțelul Galați în barajul de menținere în Liga 1.



Bogdan Vintilă răsuflă pentru moment ușurat. FC Argeș se agață de marginea prăpastiei în Liga 1