Liga 1

FC Arges - CS Mioveni 2-2. Oaspetii au revenit de la 0-2 si au egalat in prelungiri

Sursă foto: https://www.facebook.com/csmioveni.ro/

Derby-ul judetean dintre FC Arges si CS Mioveni s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce gazdele din Trivale au condus cu 2-0 inca din minutul 19.

Alexandru Isfan a deschis scorul in minutul 14 cu un sut din dreptul punctului cu var de la 11 metri. O faza pornita de la patrunderea lui Bertrand in careul celor de la Mioveni.

Cinci minute mai tarziu Arnold Garita dubla avantajul celor de la FC Arges dupa o patrunde in forta cu Scarlatache in marcaj. Finalizare cu sut in forta din interiorul careului.

Imediat dupa pauza, in minutul 58, Mioveni a redus din diferenta printr-o executie spectaculoasa din partea lui Liviu Antal. Un sut cu dreptul de la peste 20 de metri.

Guilherme Garutti a adus in extremis egalarea pentru Mioveni in minutul 90+2.

Oaspetii au incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Vlad Pop a primit al doilea cartonas galben in prelungiri.

Vedeti cum arata clasamentul actualizat dupa aceasta partida.

CASETA TEHNICA

FC Arges: Greab - Tofan, Constantin, Cestor, Vianna (Jakolis 78') - Colli (Dobrosavlevici 64'), Njike - Isfan (Cretu 90'), Alceus, Bertrand (Calcan 90') - Garita.

CS Mioveni: Croitoru - Scarlatache, Garutti, Balaur (Trif 46') - Carnat (Kabananga 83'), Lixandru, Radescu, Burnea - Panait (Pop 15') - Krasniqi (Burlacu 46'), Antal (Cosereanu 83').

Cartonase galbene: - / Balaur (23'), Burnea (68'), Pop (75', 90+4')

Cartonas rosu: - / Pop (90+4').

Arbitri: Lucian Rusandu - Mircea Grigoriu, Ferencz Tunyogi.



FC Arges - CS Mioveni 2-2. Oaspetii au revenit de la 0-2 si au egalat in prelungiri