Liga 1

Farul – FCSB 0-1. Un penalty ușor acordat a făcut diferența

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB și-a luat revanșa în fața celor de la Farul după titlul pierdut sezonul trecut și a plecat cu toate punctele de la Ovidiu, duminică seara, în etapa a 9-a din Liga 1.
Așa am trăit Farul - FCSB

Olaru a marcat din penalty unicul gol al meciului, în minutul 58, după ce arbitrul de centru Colțescu a considerat fault la un duel între Tudor Băluță și Șut.

Același Băluță a fost aproape de egalare în minutul 60, când a trimis cu capul din poziție statică pe lângă poartă.

FCSB a făcut pasul înapoi și nu a mai contat deloc în ofensivă pe final de meci, iar Andronache a ratat o mare ocazie în minutul 88.

Portarul Târnovanu a respins spectaculos cu o mână, menținând avantajul minim pentru FCSB.

În prima repriză, Aioani a avut la rândul său o intervenție de zile mari la șutul lui Compagno din minutul 29.

Farul a replicat prin reluarea lui Munteanu din minutul 32, când mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Un meci care a început într-un ritm alert, cu acțiuni rapide la ambele porți.

Pentru campioana Farul este a cincea înfrângere în opt meciuri, în timp ce FCSB bifează al șaptelea succes din opt partide și rămâne pe primul loc în clasament.

Caseta tehnică

Farul: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 69), Larie, Artean, Kiki – T. Băluţă (Sali 77), Nedelcu (M. Popescu 69), Grameni – Grigoryan (Mazilu 70), L. Munteanu (Andronache 82), Budescu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 82), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Djokovic 46), Şut, Olaru (Radaslavescu 82) - Oct. Popescu (Lixandru 70), Compagno (Miculescu 46), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: T. Băluţă 23, Nedelcu 56, Gheorghe Hagi 59, Budescu 81 / Ngezana 12.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi.Farul – FCSB 0-1. Un penalty ușor acordat a făcut diferența