Farul Constanta

Hagi schimbă liniile ca la hochei pentru meciul cu Poli Iași

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Farul primește duminică, de la ora 18:30, vizita nou-promovatei Poli Iași, într-un meci din etapa a 3-a în Liga 1.
Farul, 3-2, după 0-1 și 1-2! Hagi a mirosit golul
Gheorghe Hagi după victoria cu Urartu: ”E clar că avem niște limite”

Campioana sezonului trecut are punctaj maxim după primele două etape și a câștigat toate meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile.

Gheorghe Hagi a anunțat că va menaja nu mai puțin de opt jucători la meciul cu Poli Iași în perspectiva returului cu Urartu din turul 2 preliminar al Conference League.

Pe lângă cei opt jucători care n-au fost incluși în lot din motive tactice vor mai absenta Borgnino și Gustavo, accidentați.

“E un meci de campionat acasă. Trebuie să fim pragmatici şi să ne vedem singurul obiectiv pe care îl avem în acest meci, anume să luăm toate cele trei puncte.

”Poli Iași e o echipă care vine dintr-un oraş mare, de tradiţie. E o echipă care a venit în prima ligă. În cele două etape a jucat de la egal la egal atât cu CFR -ul, cât şi cu Hermannstadt.

”E o echipă care nu refuză jocul, o echipă care îi place să iasă la joc, cu un antrenor foarte bun, care are experienţă foarte mare, le dă acel spirit pe care îl are şi el. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Probabil va fi un meci foarte intens”, a declarat Gheorghe Hagi într-o conferință de presă.

Acesta a mai spus că din septembrie va renunța la anumiți jucători din lotul actual ”pentru că nu vom rămâne 30 și ceva câți suntem în prezent”.



Hagi schimbă liniile ca la hochei pentru meciul cu Poli Iași