Farul Constanta

Hagi: ”Campionatul s-a pierdut”

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta

Deși n-au trecut decât nouă etape din actualul sezon, Gheorghe Hagi consideră după înfrângerea cu FCSB că pentru Farul lupta pentru apărarea titlului este încheiată.

Gheorghe Hagi consideră că centralul Sebastian Colțescu a greșit când a acordat penalty pentru FCSB la căderea lui Șut în duel cu Tudor Băluță.

”Practic a fost simulare. Eu cred că puteam să batem şi să câştigăm lejer dacă eram noi. Nu ştiu ce am mai reproşat arbitrului. Eu am conducere şi ea trebuie să iasă, să vorbească. Eu am auzit de la tot stadionul că a  fost simulare şi nu a fost penalti. Eu ce să mai spun?

”Dacă arbitrul a dat, a dat. Nu mai există respect, nu mai exista nimic. Am primit cartonaş galben la primul fault, noi am primit o sută de faulturi, ei nu au primit nimic. Şi asta jucînd acasă! Înseamnă că sunt lucruri pe care nu le mai înţeleg”, a declarat Gheorghe Hagi.

Acesta mai crede că titlul s-a pierdut după meciul cu FCSB.

”Trebuie să strângem rândurile şi să redevenim noi, cei de anul trecut. Campionatul s-a pierdut, după ce am văzut în seara asta. Acum trebuie să evaluăm situaţia. Dacă în seara asta, acasă, am primit ce am primit, vă daţi seama...”, a mai spus Hagi.

Farul are trei victorii și cinci înfrângeri în actualul sezon, în timp ce FCSB a ajuns la șapte victorii din opt meciuri.



Hagi: ”Campionatul s-a pierdut”