Liga 1

Farul aprinde lupta pentru ultimul loc in playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta

Liderul Farul Constanta a castigat duelul de pe teren propriu cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 2-0, marti seara, in etapa a 28-a din Liga 1.

Echipa pregatita de Gheorghe Hagi a deschis scorul Baluta, in minutul 25, cu un sut din interiorul careului. O reusita validata in cele din urma de VAR, existand intr-o prima faza suspiciunea unui offside la Alibec.

In minutul 33, Farul a trecut pe langa 2-0 prin Mihai Popescu din pasa lui Kiki. Reluarea fundasului gazdelor urcat in ofensiva a trecut pe langa poarta.

Farul a intrat cu dublu avantaj la cabine dupa o super executie din partea lui Mazilu, in minutul 45. Sutul acestuia din marginea careului s-a dus la vinclu pentru 2-0.

Sepsi a fost aproape de gol in debutul partii secunde prin Safranko, minutul 57, cand Artean a intervenit decisiv trimitand in corner.

Gol anulat pentru Farul in minutul 59 la voleul lui Kiki din interiorul careului. VAR-ul a invalidat reusita acestuia pentru un offside in care s-a aflat Munteanu, cel responsabil cu pasa decisiva.

Farul se desprinde din nou la cinci puncte in clasament, in timp ce Sepsi mai pastreaza doar patru puncte fata de FCU 1948 in disputa pentru locul sase, ultimul care asigura prezenta in playoff la finalul sezonului regular.

Caseta tehnica

Farul: Aioani – Boli (Nedelcu 46), Larie, M. Popescu, Kiki (Sîrbu 68) - Artean, T. Băluţă, Grameni – Alibec (Mateus Santos 79), L. Munteanu (Morar 68), Ad. Mazilu (Borza 51). Antrenor: Gheorghe Hagi.

SEPSI: Began - D. Ciobotariu, Bălaşa, Ninaj, R. Ispas (A. Dumitrescu 75) - N. Păun, Papa (Safranko 46, Francisco Junior 80) - I. Gheorghe (Aganovic 46), Achahbar (C. Matei 47), M. Ştefănescu – Rondon. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Artean 75

Arbitri: Adrian Cojocaru - Sebastian Gheorghe, Alexandru Vodă.



Farul aprinde lupta pentru ultimul loc in playoff