Liga 1

Farul a naufragiat la Craiova. Înfrângere severă pentru echipa lui Hagi

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

La câteva zile după eliminarea suferită în playoff-ul Conference League, Farul Constanța a pierdut un nou meci, de această dată în campionat, scor 4-0, în deplasare cu echipa lui Adrian Mititelu.
Așa am trăit FC 1948 - Farul

Farul a pus probleme doar în primul sfert de oră al meciului de la Craiova, când Mazilu a avut două șanse de a marca. La primul șut balonul a fost blocat de portarul Popa.

Van Durmen a deschis scorul în minutul 20 cu capul după o centrare venită din flancul drept.

Cu cinci minute înaintea pauzei Vînă a fost aproape de egalare, portarul Popa respingând în corner.

Gazdele au intrat cu 2-0 la cabine după golul marcat de Albu din pasa lui Chițu. Acesta din urma a primit în careu cu spatele la poartă, dar a reușit să întoarcă mingea pentru finalizarea lui Albu, jucător venit din linia a doua.

Zarurile au fost aruncate în debutul părții secunde, când Van Durmen a reușit dubla, în minutul 58, cu un șut din interiorul careului.

Bauza a închis tabela cu zece minute înaintea finalului.

Pentru Farul este cea mai aspră înfrângere în campionat de la un alt 4-0 încasat de la Hermannstadt în decembrie 2022, la inaugurarea stadionului din Sibiu.

Cu acest succes FC 1948 egalează la puncte în clasament pe Farul, fiecare având câte nouă puncte.

Caseta tehnică

FC 1948: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques (Padula 84), Mascarenhas - Dr. Albu (V. Pop 70), V. Achim – Baeten (Sekou Sidibe 76), Bauza, Van Durmen (Bahassa 76) – A. Chiţu. Antrenor: Dan Vasilică.

Farul: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 28), K. Boli, M. Popescu (T. Băluţă 73), Kiki - Artean, Dr. Nedelcu, Grameni (Budescu 73) – Vînă (Grigoryan 46), L. Munteanu, Mazilu (Sali 74). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaş galben: Bauza 47.

Arbitri: Marian Barbu - Vasile Marinescu, George Neacşu.

 


Farul a naufragiat la Craiova. Înfrângere severă pentru echipa lui Hagi