Liga 1

Eduard Novak, previziune sumbra despre viitorul stadionului Ghencea: "Va ajunge paragina"

Ministrul Sportului din Romania a facut o previziune sumbra cu privire la noul stadion din Ghencea, daca actuala situatie a arenei nu va fi schimbata.

Eduard Novak sustine ca portile arenei din Ghencea ar trebui deschise pentru orice club dispus sa plateasca chiria aferenta, inclusiv FCSB.

"Eu nu sprijin in special o echipa, FCSB, sa intre in Ghencea. Eu vad in punct de vedere al administratorului care administreaza peste 400 de baze sportive in Romania. Vad ce inseamna costul unui gazon, de 30.000 de euro lunar.

"Nu cred ca ne permitem noi, ca stat, sau CSA ca club sporti sau Ministerul sa plateasca tot timpul din buzunar toate costurile. Trebuie facute evenimente, pentru ca de aia au ajuns multe baze sportive in paragina. Pentru ca administratorul n-a fost competent.

"Degeaba o sa stea acel stadion frumos Ghencea acolo, peste 20 de ani o sa ajunga o paragina. Deci trebuie folosit mereu", a declarat Novak intr-un LIVE pentru AS.ro

Pe noua arena din Ghencea au evoluat pana acum doar echipa nationala a Romaniei, CSA Steaua in Liga 2 si echipa de rugby Steaua.

Stadionul a fost construit din bani publici si a costat aproape 100 de milioane de euro. Arena se afla in administrarea Ministerului Apararii Nationale prin Clubul Sportiv al Armatei "Steaua".



Eduard Novak, previziune sumbra despre viitorul stadionului Ghencea: "Va ajunge paragina"