Liga 1

Dragomir dezvaluie cum s-a ajuns la barajul Rapid - Chiajna

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a dezvaluit, marti dimineata, cum s-a ajuns la solutia de compromis ca echipele Rapid si Concordia Chiajna sa dispute un meci de baraj pentru al 18-lea loc din Liga 1.

Seful Ligii a afirmat ca in cadrul Comitetului Executiv nu s-a tinut cont de propunerea facut de institutia pe care o reprezinta si ca astfel sindicatul jucatorilor reprezentat de Dumitru Costin a oferit solutia agreata in cele din urma prin vot secret.

"In cadrul CEx. nu s-a tinut cont de propunerea Ligii si a ridicat mana domnul Costin si a propus ceva din partea dansului. A convenit la toata lumea, raspunderea a fugit de la Mircea Sandu, de la Dragomir, catre sindicate. A fost manusa pentru toti, am luat prostia in brate", a spus Dragomir.

In ceea ce priveste decizia TAS de impunere a echipei Concordia Chiajna in Liga 1, Dragomir contesta justetea acestei hotarari.

"O spun cu toata raspunderea: TAS a gresit si a gresit grav. Rapid nu s-a aparat si a gresit grav. Liga nu are nicio implicare in nimic. In statut scrie ca in Liga 1 2013-2014 sunt 18 echipe si 34 de etape", a adaugat Dragomir.



Dragomir dezvaluie cum s-a ajuns la barajul Rapid - Chiajna