Liga 1

DRAGOMIR A CAZUT. E o zi de bucurie?

Cei care urmaresc fotbalul romanesc au un motiv de bucurie imensa. Dorinta lor s-a indeplinit, iar Dumitru Dragomir, un personaj antipatic si aparent de nedaramat din frutnea LPF a cazut in sfarsit! In locul sau a venit omul de paie din partea partidului PSD si al lui Victor Ponta. A fost o lupta sistem contra sistem pe care Dragomir a pierdut-o cu 11-7 la voturi. De aceea, intrebarea noastra, la care va invitam sa raspundeti in articol sau pe Forum prin comentarii este: avem motiv de bucurie?

Spre deosebire de Mircea Sandu care a avut decenta si a plecat singur sau mai bine zis va pleca singuri in 2014, Dumitru Dragomir a tinut de scaun pana in ultimul moment si a fost nevoie de interventii mari pentru a i se darama esafodajul construit, ce se indrepta spre un mandat care i-ar fi adus peste 20 de ani in fruntea LPF.

E motiv de bucurie ca un om care facea rau sau prost cum il taia capul (dar antipatic, militian si altele) a fost inlocuit de un om de paie pus pe influentele politice ale PSD?

Din punctul nostru de vedere, bucuria trebuie sa fie retinuta. Ramane de vazut cum se va schimba LPF si cum politicul isi va spune cuvantul in fotbalul romanesc, pentru ca pana acum fotbalul a fost relativ imun la politica, iar ceea s-a facut s-a facut intr-un cerc inchis de oameni implicati in sport, mai mult sau mai putin dubiosi (asa cum sunt si in politica de altfel), dar din sport.

Miercuri seara, primul-ministru Victor Ponta alaturi de Liviu Dragnea (din PSD) au pus la cale votul de la LPF de joi, fata in fata cu reprezentanti ai zece cluburi: Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Ceahlaul, Otelul Galati, Petrolul, FC Vaslui , Astra, FC Botosani si Viitorul.



DRAGOMIR A CAZUT. E o zi de bucurie?