Liga 1

Dosarul RCS-Antena: Dumitru Dragomir a amenintat ca se arunca de la etaj

Dosarul de santaj dintre Grupul de televiziune Antena si compania de calbu RCS/RDS aduce la iveala noi detalii.

Grupul Antena este acuzat ca a santajat compania RCS/RDS, fortand firma de cablu sa semneze un contract. In cazul in care acest contract nu se semna, televiziunile Grupului Antena ar fi demarat o serie de dezvaluiri in cadrul carora s-ar fi afirmat ca Dumitru Dragomir (pe atunci sef la LPF) ar fi oferit suma de 3,5 milioane de euro ca mita celor de la RCS. In fapt, suma de 3,5 milioane de euro provenea dintr-un contract incheiat de RCS si o firma detinuta de Dumitru Dragomir.

Ioan Bendei, omul de la RCS care a demascat posibilul santaj al celor de la Antena, a declarat ca Dumitru Dragomir nu era strain de intentia celor de la posturile lui Dan Voiculescu. Dragomir stia ca s-ar putea afla in centrul unor reportaje tv difuzate de Antena, in care sa fie acuzat ca a luat o mita de 3,5 milioane de euro.

Afland acest lucruri, conform lui Bendei, Dragomir ar fi discutat cu cei de la Antena si le-ar fi spus ca este foarte stresat, ca va face infarct si ca se va arunca de la etaj.

Iata ce a declarat Bendei: "Mi-a zis (n.r. cineva din Grupul Antena) ca a vorbit cu Dumitru Dragomir, care s-a panicat. Mi-a mai spus ca acesta face infarct si ca se arunca de la etaj daca apare dezvaluirea la televizor", conform evz.ro. 



Dosarul RCS-Antena: Dumitru Dragomir a amenintat ca se arunca de la etaj