Liga 1

Doi antrenori din Liga 1 critica puternic VAR-ul: “E o rusine”

Sursă foto: https://www.facebook.com/CupaRomaniei/

Dorit cu insistenta la meciurile din prima liga a Romaniei, sistemul de arbitraj video (VAR) isi arata de multe ori limitele.

“Am asteptat cu totii sistemul VAR, dar din pacate mai mult ne incurca. Practic, nu ne ajuta cu nimic, din punctul meu de vedere.

“Nu stiu cine e de vina, nu e treaba noastra. S-a suparat lumea cand am spus ca e cel mai slab VAR. Daca nu vezi anumite lucruri nici cu VAR…”, a spus Marius Croitoru, antrenorul echipei FC U Craiova 1948 dupa meciul cu Sepsi.

Oltenii au avut un gol anulat de VAR pe motiv de offside la Claudiu Balan in prima repriza.

In cele din urma formatia din Banie s-a impus, cu 1-0.

Probleme au fost reclamate si dupa Rapid – U Cluj, meci decis de un penalty acordat de George Gaman dupa consultarea minute bune a VAR-ului.

Eugen Neagoe, tehnicianul Sepcilor Rosii, a vorbit si el despre inutilitatea arbitrajului video in Romania.

“Sincer, n-as vrea sa jignesc pe nimeni, dar e o rusine ce se intampla cu VAR-ul. Ba merge, ba nu merge. Eu cand am avut probleme, mi-am luat ochelari. Ei nici la reluari nu vad daca a fost sau nu penalty. Etapa trecuta am avut penalty clar cu Voluntari, iar acel domn Coza trebuia sa vada”, a spus Neague dupa 0-1 in Giulesti cu Rapid.

“Am jucat contra liderului, care a avut primul sut pe poarta in minutul 70. VAR-ul cand nu vrea, nu mai vede. E efectiv o rusine”, a mai declarat Neagoe.

U Cluj ramane fara victorie in Liga 1 dupa opt etape.



Doi antrenori din Liga 1 critica puternic VAR-ul: “E o rusine”