Liga 1

Dinu Gheorghe: “Steaua ramane favorita la titlu”

Dinu Gheorghe, presedintele clubului Astra Giurgiu, considera ca in pofida castigarii Supercupei Romaniei de catre echipa pe care o reprezinta, cele mai mari sanse la titlu apartin in continuare Stelei.

"Steaua este in continuare principala favorita la titlu. Apoi Petrolul, CFR Cluj si Astra. Pentru ca domnul Miriuta (n.r. - antrenorul celor de la CFR Cluj) a spus ca doar Steaua si Petrolul o pot depasi pe CFR. Asa ca Petrolul si Steaua sunt locurile unu si doi, CFR locul 3, iar noi incercam sa ne strecuram acolo unde putem", a spus Dinu Gheorghe dupa Adunarea Generala a LPF.

Dinu Gheorghe a mai spus ca obtinerea Supercupei Romaniei nu a fost sarbatorita intr-un fel special de catre jucatorii Astrei.

“Nu am sarbatorit deloc dupa Supercupa, baietii veneau dupa trei saptamani de cantonament, dar avem timp sa sarbatorim. Pentru ei si pentru noi este o confirmare ca ne putem bate de la egal la egal cu Steaua, de noi depinde sa transam competitia in favoarea noastra", a mai declarat cel supranumit Vama.



Dinu Gheorghe: “Steaua ramane favorita la titlu”