Dinamo

Ultimele detalii despre starea lui Eugen Neagoe. Mai continua la Dinamo?

Antenorul Eugen Neagoe se afla internat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, sectia reanimanre, dupa ce a suferit un infarct in timpul meciului Dinamo - Craiova din etapa a 2-a de Liga 1.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Eugen Neagoe au fost furnizate, luni dimineata, de Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo.

“Acum am vorbit cu el. Slava Domnului a fost depasit momentul critic si este sub observatia medicilor. El nu mai stie ce s-a intamplat. Acum este la reanimare, deci lucrurile nu sunt atat de simple”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

“Am vorbit si cu doctorii. A fost depasit momentul critic, dar trebuie sa ramana sub observatie si sa faca niste investigatii in profunzime”, a mai declarat Prunea.

Eugen Neagoe va fi indisponibil cel putin trei luni, perioada in care va trece printr-o recuperare specifica unor astfel de afectiuni medicale.

Prunea a lasat sa se inteleaga ca oficialii lui Dinamo studiaza si posibilitatea gasirii unui nou antrenor.

“Trebuie sa ne strangem si sa luam niste decizii. Toti suntem sub soc, dar mai intai trebuie sa vorbim cu Eugen si dupa aceea sa vedem ce decizii luam. Este antrenor sub contract”, a concluzionat oficialul dinamovist.

Dinamo e ultima in clasamentul din Liga 1 dupa primele doua meciuri, fara vreun punct si cu zero goluri marcate.



Ultimele detalii despre starea lui Eugen Neagoe. Mai continua la Dinamo?