Dinamo

Esucudean pleaca in Belgia

Chiar daca Dinamo si Standard nu au ajuns inca la un acord in privinTa transferului atacantului dinamovist, George Esucudean va pleca in Belgia pentru a efectua vizita medicala.

"Cert este, in acest moment, ca voi pleca in Belgia pentru a efectua vizita medicala. Mai departe, sper ca cele doua cluburi sa ajunga la un acord de transfer. Din punctul meu de vedere, este momentul sa fac acest pas. M-am gandit foarte mult in ultimele zile, este sansa mea de a evolua intr-un campionat puternic al Europei. Sper sa primesc acordul clubului pentru transferul la Standard", a spus A¢ucudean pentru site-ul oficial al dinamovistilor.

Atacantul nu vrea sa piarda aceasta sansa, desi la inceput nu parea incantat de ideea de a parasi pe Dinamo. "Am discutat si cu domnul Badea, si cu domnul NegoiTa despre sansa pe care o am in acest moment al carierei. I-am transmis acest lucru si antrenorului Cornel Esalnar, am discutat si cu cei de la Arad. Nu este vorba de bani, este in joc cariera mea si-mi doresc enorm ca acest transfer sa se realizeze cat mai repede! Vreau la Standard!", a mai spusEsucudean, care Tine sa le mulTumeasca fanilor dinamovisti pentru sprijinul acordat si-i roaga sa fie alaturi de el si acum.

Onlinesport: Irina Maxim



Esucudean pleaca in Belgia