Dinamo

Tucudean (Dinamo) vorbeste despre oferta de la Steaua

George Tucudean a vorbit vineri despre oferta pe care o are de a juca la Steaua din vara.

"Sunt inca la Dinamo pana la finalul acestui sezon. Ce va fi mai departe depinde doar de Dinamo, care poate sa imi clarifice viitorul. Contractul meu are o clauza, daca va fi activata atunci raman la Dinamo. Imi doresc sa raman aici, dar nu depinde numai de mine. Ma bucur ca Reghecampf ma vrea la Steaua, insa pe moment sunt la Dinamo si nu pot spune mai multe", a spus Tucudean la Digi.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a lansat ipoteza transferului lui Tucudean dupa incheierea campionatului.

"Dupa incheierea campionatului discut cu patronul si cu MM urmand a lua o decizie", a declarat Reghecampf despre posibilitatea ca Tucudean sa ajunca in Ghencea.

Dinamo vrea sa scape de Tucudean

Cei de la Dinamo au afirmat in martie 2014 ca se vor desparti la finalul actualului sezon de atacantul George Tucudean, jucator care evolueaza in prezent sub forma de imprumut de la Standard Liege.

Randamentul scazut al lui Tucudean si pretul considerat prea mare pentru revenirea definitiva a acestuia la Dinamo i-au determinat pe oficialii din Stefan cel Mare sa renunte pentru moment la aceasta optiune.

Dinamo ar trebui sa le achite celor de la Standard Liege 800.000 de euro pentru a-l repatria definitiv pe Tucudean, dupa ce in jucatorul fusese cedat initial pentru un milion de euro la cererea lui Mircea Rednic, pe atunci antrenor la Standard.

Suma ar putea fi platita de Steaua, iar jucatorul sa vina in vara direct in Ghencea, din Belgia.



Tucudean (Dinamo) vorbeste despre oferta de la Steaua