Dinamo

Tucudean asteapta un telefon de la Dinamo: “Sa ma sune”

Transferat in iarna la Standard Liege pentru un milion de euro, George Tucudean este aproape de a face cale intoarsa la Dinamo dupa ce a fost anuntat ca nu face parte din planurile pentru noul sezon la echipa belgiana.

“Am variante din Germania, Spania si Ucraina, dar nu exclud o revenire la Dinamo. Nu m-a sunat nimeni momentan, astept sa ma sune daca ma doresc", a spus Tucudean, informeaza Digi Sport.

Jucatorul se teme sa nu fi fost prins la mijloc in diferendul pe care Mircea Rednic l-a avut cu presedintele lui Standard Liege.

“Nu-mi pare rau ca am ales Standard pentru ca am progresat, experienta asta m-a ajutat mult, chiar daca am evoluat foarte putin. Eu sunt singurul care a mai ramas dintre cei adusi in iarna si au pe cine sa se razbune”, a mai spus Tucudean.

Oficialii lui Standard Liege l-au anuntat pe atacantul in varsta de 22 ani ca este liber sa-si gaseasca echipa.

Dinamo are probleme in ofensiva dupa transferul lui Marius Alexe la Sassuolo, iar Pape Ndaw si-a aratat deja limitele in primele trei etape. Doua goluri a marcat Dinamo in trei meciuri de Liga 1, unul dintre acesta din lovitura de la 11 metri.



Tucudean asteapta un telefon de la Dinamo: “Sa ma sune”