Dinamo

UPDATE Nebunie la Dinamo: Teja ba e, ba nu e, ba e

Mihai Teja a intarziat, miercuri, la sedinta de pregatire a echipei Dinamo Bucuresti, insa in cele din urma a venit cu vesti proaspete. Desi el parea sa ramana la echipa, jucatorii lui Dinamo au protestat pentru a-l demite, ceea ce au si reusit, pentru ca Teja a fost rechemat la discutii si dat afara de pe o ora pe alta. Dupa alte doua ore la Dinamo se spune ca Teja a ramas.

Antrenamentul de miercuri al lui Dinamo a a fost condus la inceput de secunzii lui Teja, pana la venirea acestuia spre final. Intarzierea a fost cauzata de o sedinta la care a trebuit sa explice performantele echipei, in fata sefilor. 

Teja ar fi trebuit sa ramana antrenor, i se cerusera victorii in urmatoarele meciuri, insa jucatorii lui Dinamo nu au fost de acord. Acestia au presat pentru demiterea lui Teja, ceea ce au si obtinut. Dupa protestul jucatorilor, Teja a fost bagat din nou in sedinta in jurul orei 15:00, iar  in jurul orelor 16:00 a fost demis.

Pentru ca in jurul orei 16:00, Danciulescu sa declare ca Teja este inca antrenor si ca, desi exista nemultumiri de ambele parti, el a fost pastra in functie. 

Seful lui Dinamo, Ionut Negoita, nu a asteptat marti finalul partidei cu Pandurii, pentru a fi umilit pana in ultimul minut de ratarea calificarii in finala Cupei Ligii, asa ca a plecat cu un sfert de ora inainte de final. 

"Din pacate am pierdut, nu am putut sa ne realizam obiectivul de calificare in finala Cupei Ligii. Pandurii a venit sa se apere, avea un avantaj, a asteptat greselile noastre, noi am facut greseala, am comis 11 metri si de acolo nu am mai avut nimic de pierdut. Lucrurile erau greu de remontat", a spus Teja dupa meciul cu Pandurii. 

Teja a preluat Dinamo in iarna lui 2014.

Dinamo are urmatorul meci sambata, in etapa a 21-a a Ligii 1, cu Ceahlaul. 



UPDATE Nebunie la Dinamo: Teja ba e, ba nu e, ba e