Dinamo

Suporterii lui Dinamo au preluat 10 la suta din club

Sursă foto: https://www.facebook.com/Peluza-Catalin-Hildan-Dinamo

Suporterii dinamovisti organizati in proiectul Doar Dinamo Bucuresti anunta preluarea unui pachet de zece la suta din actiunile clubului din Stefan cel Mare.

”În urma sesiunii de vot desfaşurate în aceste zile, după exprimarea majorităţii membrilor cotizanţi în favoarea propunerii boardului DDB (98,8% au votat DA), ieri 30 ianuarie 2020, în faţa notarului, reprezentanţii FC Dinamo şi reprezentanţii Program DDB au semnat un act istoric prin care suporterii au preluat 10% din acţiunile Clubului Dinamo”, se arata intr-un comunicat al suporterilor din Peluza Catalin Hildan.

”Vom avea răbdare şi vom cere tuturor suporterilor să aibă răbdare. Toată strădania noastră are un singur scop: Salvarea lui Dinamo. Şi lucrul acesta încă nu este realizat. Nu ne vom opri aici. Îi chemăm în continuare pe toţi suporterii să vină alaturi de noi pentru a ridica Dinamo", se mai arata in comunicatul la care am facut referire mai sus.

Suporterii au virat 100.000 de euro in contul clubului de fotbal, bani care vor fi folositi pentru achitarea restantelor salariale catre jucatori.



Suporterii lui Dinamo au preluat 10 la suta din club