Dinamo

Suporterii dinamovisti acuza o conspiratie impotriva lui Dinamo pe fondul pandemiei

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo este ciuca batailor dupa reluarea competitiilor din Romania, dar “cainii” au si handicapul de a fi ratat o saptamana de pregatire.

Aceasta dupa ce coronavirus-la-dinamo-lpf-opreste-de-la-programare-echipa-din-stefan-cel-mare-nid-139595">magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Echipa a fost trecuta in izolare si jucatorii au pierdut sapte zile importante de pregatire.

Suporterii lui Dinamo din Peluza Catalin Hildan acuza ca regulile in Romania se aplica discretionar dupa cum sufla vantul.

Pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ

Că și Covidul ăsta tot o ciumă este.

Au curs râuri de cerneală amestecată cu sânge pe toate paginile de ziar. S-a vorbit în emisiuni numai despre magazionerul lui Dinamo, ca despre un criminal care ar fi vrut să răspândească virusul morții prin Liga 1.

Omul nu avea nici urmă de covid. Dar în spitalele în care l-ați legat de pat, ar fi putut să ia toți virușii din lume. Doar, doar să li se adeverească tunetele și fulgerele abătute peste Dinamo.

Și dacă ar fi avut covid? Era vina lui? Avea lumea dreptul să îl vâneze pe magazioner? S-a călcat orice regulă de confidențialitate, mai ales când e vorba de datele medicale și de numele unui pacient.

Dinamo a fost interzisă peste tot. Jucătorii au stat 7 zile pentru contact cu magazionerul. La ultimul meci echipa s-a mișcat bine. O dovadă în plus că acea săptămână de oprire forțată a fost un handicap enorm.

Cei de la Botoșani s-au antrenat ZILNIC, dar departe de ochii celor curioși. La Sfântul Gheorghe, la Clinceni și la Craiova s-au antrenat pe timpul pandemiei fără nicio restricție.

Viitorul cu Petrolul… două meciuri amicale… 6-7 cazuri de covid la ploieșteni. Nu mai țipă nimeni. Au fost testați? Au intrat în izolare cei de la Viitorul? Când vin rezultatele? Cine testează și cine tace?

Atenție! Nu vorbim de fotbal, de meciuri, de puncte. Vorbim despre un pericol pentru viețile unor oameni.

Dintr-o dată, niciun meci nu mai este afectat.

Totul depinde de prietenia cluburilor cu DSP-ul din zonă”, au scris cei din PCH pe contul oficial de Facebook.

Dinamo e ultima in playout, dar suflarea alb-rosie incepand cu antrenorul Adrian Mihalcea si pana la ultimul suporter domneste increderea ca situatia poate fi redresata.



Suporterii dinamovisti acuza o conspiratie impotriva lui Dinamo pe fondul pandemiei