Dinamo

Stoican vrea victoria cu Timisoara: "Chiar si cu 1-0"

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, spune ca vrea sa castige partida de vineri cu ACS Poli Timisoara indiferent de scor. O victorie la limita cu 1-0 l-ar multumi pe tehnicianul din Stefan cel Mare.

"Eu vreau sa castigam, acum ca o vom face cu 1-0 sau mai mult nu conteaza. Si la 1-0 eu iau partea buna a lucrurilor, ma uit la golurile pe care nu le primim noi. Ma bucur ca nu primim si sper sa mergem pe aceeasi linie in privinta golurilor marcate. Un lucru imbucurator este ca nu primim gol, ca echipele cu care jucam nu reusesc sa-si creeze situatii de a marca", a spus Stoican intr-o conferinta de presa.

Antrenorul lui Dinamo a mai spus ca partida cu banatenii nu va fi una deloc usoara din cauza absentelor din lotul echipei sale.

"Va fi greu pentru ca avem absente. Se va simti lipsa lui Matei in aceste ultime doua partide, Lazar este suspendat, in plus vor lipsi si Durimel si Elton. Ultimul a trebuit sa plece in Brazilia. Avem insa solutii, o sa vedeti ca jucatorii care vor intra pe teren vor avea determinare si vor fi aplaudati. Sunt dornici, abia asteapta sa intre. Sunt jucatori tineri, in care eu cred, care vor da totul. Ma refer la un Darius Buia, Serban sau Filip", a mai declarat Stoican.

Meciul Dinamo - ACS Poli Timisoara se va disputa, vineri, de la ora 20:30 live text pe onlinesport.ro



Stoican vrea victoria cu Timisoara: "Chiar si cu 1-0"