Dinamo

Stoican vrea sa termine cu Pandurii in 90 de minute

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca vrea sa castige meciul cu Pandurii Tg.Jiu din sferturile Cupei Romaniei fara a se ajunge la prelungiri.

"Intalnim o echipa care se afla in fata noastra in clasament, dar prea putin conteaza lucrul asta. Important este ca noi sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a trece de acest meci. Ne dorim sa ajungem cat mai sus in aceasta competitie. Sper sa se termine in 90 de minute, am jucatori care isi doresc un trofeu, sa mearga cat mai departe in aceasta competitie si in campionat", a spus Stoican.

Tehnicianul dinamovist a mai spus ca Eric de Oliveira este cel mai periculos jucator de la Pandurii, dar ca nu va lua masuri speciale pentru a-l anihila pe acesta.

"Nu ne luam masuri speciale pentru Eric sau alt jucator. Important e ca echipa noastra sa fie mai puternica decat a lor. Nu doar Eric este un jucator important la Pandurii. Au jucatori care pot face diferenta precum Nicoara, au jucatori destul de buni. Nu avem absente, singurul care lipseste este Fai Collins. Sunt bucuros ca am tot lotul valid", a adaugat Stoican.

Meciul Dinamo - Pandurii se va disputa, miercuri seara, de la ora 21:30 si va fi live text pe onlinesport.ro



Stoican vrea sa termine cu Pandurii in 90 de minute