Dinamo

Stoican vrea o victorie cu Otelul si promite spectacol

Flavius Stoican, noul antrenor al echipei Dinamo, a spus ca isi doreste o victorie la debutul sau in Liga 1, dar in acelasi timp si-ar dori ca formatia din Stefan cel Mare sa practice un fotbal frumos.

“Imi doresc sa debutez cu dreptul in campionat si, desi ma preocupa rezultatul, vreau sa avem si un joc frumos. Intotdeauna este loc de mai bine. Moralul jucatorilor incepe sa creasca, dar se poate si mai bine. Pentru noi a fost o saptamana buna, am eliminat Sanatatea Cluj din Cupa, dar mai avem mult de munca. Trebuie sa fim modesti si sa muncim mult”, a declarat Stoican intr-o conferinta de presa.

Noul tehnician dinamovist se confrunta cu trei probleme de efectiv, dar spera ca pana la ora jocului cu Otelul cel putin unul dintre jucatorii accidentati sa fie refacut si sa poata evolua.

“Ma nelinisteste faptul ca avem in componenta jucatori care au probleme medicale. Ma refer la Tucudean, Matei si Boubacar, trei jucatori importanti pentru mine. Speram ca pana la ora meciului macar unul dintre ei sa fie apt suta la suta”, a mai spus Stoican.

In ceea ce priveste starea fizica a mijlocasului Catalin Munteanu, antrenorul dinamovist a declarat ca acesta va fi testat, vineri dupa-amiaza, in meciul echipei a doua.

“Catalin Munteanu este prezent in lotul echipei Dinamo II si sper ca el sa aiba o evolutie buna si sa fie din punct de vedere medical la parametrii aproape de maxim”, afirma Stoican.



Stoican vrea o victorie cu Otelul si promite spectacol