Dinamo

Stoican explica infrangerea cu Viitorul si le raspunde suporterilor contestatari

Flavius Stoican a fost contestat de suporterii dinamovisti dupa a treia infrangere consecutiva, scor 2-3 pe teren propriu cu Viitorul, insa acesta ramane calm si spune ca infrangerile fac parte din jocul de fotbal.

“Pana al urma este un joc de fotbal si in jocul de fotbal se intampla sa ai si victorii, dar si infrangeri. Important este sa fim un grup, pentru ca e usor sau frumos ca atunci cand castigi toata lumea te lauda”, a spus Stoican la Dolce Sport.

“Sunt atent la galeria dinamovista si avem o galerie care incurajeaza echipa. Pentru mine suporterii adevarati sunt cei care canta si sustin echipa indiferent de rezultat”, a completat Stoican.

Tehnicianul dinamovist a explicat si schimbarea prematura a polonezului Kamil Bilinski: “In aceasta saptamana nu a prins o saptamana prea buna”.

“Cred ca am plecat de la 0-1. Ei au avut un penalty si au marcat, apoi au marcat al doilea gol. Ne-au prins pe contraatac si ne-a fost greu sa revenim. Fotbalul s-a jucat pe goluri, desi noi am dominat si am avut o posesie superioara”, a mai spus Stoican.

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu Viitorul, scor 2-3, si ramane fara victorie in cinci meciuri disputate contra echipei lui Gheorghe Hagi.



Stoican explica infrangerea cu Viitorul si le raspunde suporterilor contestatari