Dinamo

Stoican despre situatia lui Dinamo dupa 1-6 cu Craiova: “Inca suntem tot la reanimare, n-am murit. Suporterii au dreptate sa ne injure”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dinamo bifeaza esec dupa esec la scor si situatia este una fara iesire. Antrenorul Flavius Stoican a incercat dupa meciul de joi seara sa traga cateva concluzii.

“Fara cuvinte. Am facut un meci prost. Am inceput meciul de la 1-0. De la primul sut am luat gol, dar ca joc un joc slab, foarte slab, cu multe greseli.

“Am vazut o echipa care se lupta la locurile fruntase si o echipa care se bate la retrogradare.

“Nu as vrea sa fie doar portarul vinovat. Toti suntem vinovati. Inca suntem tot la reanimare, n-am murit.

“Am venit aici sa ajut cat o sa se poata. Incerc sa le ridic moralul. Fiind cazuti, sa mai vin si cu critici, chiar nu e bine.

“Cred in potentialul lor, chiar daca rezultatele nu sunt cum ne dorim.

“Au ajuns si suporterii la capatul rabdarii. Au perfecta dreptate, indiferent ce ar face. Asta este realitatea, am jucat si prost, si am luat si sase goluri”, a declarat Flavius Stoican.

Mai ramane la echipa?

“Nu sunt omul care sa tin de scaun. Cand s-a luat o decizie, asta e. Nu ai rezultate, pleci. Pana atunci sunt aici sa le mentin moralul”, a mai spus Stoican.

Acesta a pierdut toate meciurile de la preluarea lui Dinamo.



Stoican despre situatia lui Dinamo dupa 1-6 cu Craiova: “Inca suntem tot la reanimare, n-am murit. Suporterii au dreptate sa ne injure”