Dinamo

Stoican: "Am scapat victoria printre degete"

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat mai degraba dezamagit de ratarea victoriei in derby-ul cu Steaua, decat bucuros pentru obtinerea unui punct in Ghencea.

"Sunt dezamagit pentru ca am fost la un pas sa luam toate punctele. Nu este o bucurie asa de mare, pentru ca am fost la un pas sa terminam invingatori. Am venit sa castigam si este pacat ca am avut cateva situatii prin care ne-am fi putut desprinde. A venit insa acea executie a lui Keseru care ne-a spulberat visele", a spus Stoican la Digi Sport.

Tehnicianul dinamovist si-a felicitat jucatorii si a tinut sa trimita sageti pentru cei care critica de pe margine echipa din Stefan cel Mare.

"Tin sa-i felicit pe baieti, care acum sunt foarte tristi. Am fi vrut sa le inchidem gura celor care vorbesc urat de aceasta echipa. Este vorba de oameni apropiati de Dinamo, oameni care nu au treaba cu fotbalul, nu sunt implicati si doar isi dau cu parerea", a adaugat tehnicianul dinamovist.

In ceea ce priveste executia lui Dragos Grigore de la penalty, Stoican a fost extrem de transant oferind credit deciziei jucatorului sau.

"Dragos Grigore a dat dovada de sange rece, asa a decis el, insa important este ca mingea a intrat in poarta. As vrea sa jucam cu Steaua in fiecare saptamana, doar asa ne-am putea creste valoarea", a completat Stoican.

[news-105150]



Stoican: "Am scapat victoria printre degete"