Dinamo

Spaniolul Larrucea a plecat de la Dinamo

Sursă foto: https://twitter.com/mercatosphera

Dinamo București și mijlocașul spaniol Gorka Larrucea au convenit marți, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunță clubul din Ștefan cel Mare prin intermediul paginilor oficiale de comunicare. 

 

Transferat în vara anului 2022, într-un moment de reorganizare pentru echipa noastră în Liga 2, Gorka Larrucea a fost unul dintre artizanii promovării în SuperLigă, 23 de meciuri și 5 goluri în tricoul alb-roșu. 

În acest sezon, Gorka Larrucea a adunat 16 partide și un singur gol pentru Dinamo în ambele competiții interne, SuperLiga și Cupa României, iar de la începutul anului nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului Željko Kopić.  

"M-am simțit foarte bine la Dinamo, m-am încărcat mereu cu sprijinul suporterilor și mă bucur că am făcut parte dintr-o echipă frumoasă. Viața în fotbal nu înseamnă însă doar realizări, vine un moment în care drumurile ne despart. Am înțeles alegerea tehnică, merg mai departe într-o altă etapă pentru cariera mea și nu pot decât să le țin pumnii băieților să reușească salvarea! Mulțumesc, Dinamo!", a fost mesajul lui Gorka Larrucea la despărțirea de Dinamo.



Spaniolul Larrucea a plecat de la Dinamo