Dinamo

Spaniolii s-au pus pe treaba la Dinamo. Trei decizii importante intr-o singura zi

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Noua era de la Dinamo a inceput cu trei decizii care vizeaza banca tehnica, locul de disputare a meciurilor de campionat si echipa a doua a clubului.

In pofida numeroaselor speculatii cu privire la numele viitorului antrenor al lui Dinamo, noua conducere a ales sa mearga in continuare pe mana lui Gheorghe Multescu.

Acesta a semnat, luni, prelungirea contractului cu echipa din Stefan cel Mare in prezenta noului director sportiv, Rufo Collado.

Dinamo București pe Arena Națională în noul sezon competițional

București, 17 august 2020. Noul acționar majoritar al clubului Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro,  că meciurile echipei noastre vor fi programate pe Arena Națională în sezonul competițional 2020-2021.

Dinamo București va juca în prima etapă a noului sezon competițional cu Hermannstadt, pe teren propriu, partida fiind programată luni, 24 august (ora 21:00), fără spectatori, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

FC Dinamo B în Liga 3

Analizând structura sportivă a clubului Dinamo București, noul acționar majoritar a decis astăzi înființarea echipei secunde a clubului, FC Dinamo B.

"Această decizie este motivată de preocuparea noastră constantă pentru dezvoltarea tinerilor jucători în cadrul clubului. FC Dinamo B reprezintă o punte, o etapă foarte importantă de formare, ca jucător profesionist, între categoria U19 și prima echipă", este mesajul transmis de directorul sportiv Rufo Collado, prin intermediul site-ului oficial.

Clubul Dinamo București a solicitat Federației Române de Fotbal (FRF) înregistrarea echipei FC Dinamo B în Liga 3 pentru noul sezon competițional.



Spaniolii s-au pus pe treaba la Dinamo. Trei decizii importante intr-o singura zi