Dinamo

Rotariu ar putea ajunge un jucator de super clasa cu o conditie

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Adrian Mutu crede despre mijlocasul Dorin Rotariu ca valoreaza in prezent 10 milioane de euro, iar in trecut s-a speculat ca emisari ai clubului englez Manchester United l-au monitorizat pe jucatorul lui Dinamo.

Fostul arbitru international Adrian Porumboiu considera la randul sau ca Rotariu ar putea ajunge sa se vanda pe mai multi bani decat Nicolae Stanciu, fostul sau jucator de la Vaslui.

Aceasta insa cu conditia sa plece de la Dinamo la un club intermediar unde sa-si creeze o cota si de unde sa faca pasul cel mare.

"Rotariu e un jucator de super clasa care ar putea ajunge fotbalist de talie mondiala. Are insa nevoie de un transfer intermediar la o echipa de afara si in cativa ani se va vinde pe multi bani. Are un stang foarte bun, joc bun de cap. Il aseman cu Adailton", spune Porumboiu despre tanarul mijlocasul al lui Dinamo.

In alta ordine de idei, fostul patron de la FC Vaslui mai spune ca fara interventia sa in cadrul echipei pentru impunerea lui Stanciu in primul 11, jucatorul vandut in vara de Steaua la Anderlecht pentru aproape 10 milioane de euro ar fi jucat si acum prin ligile inferioare din Romania.

"Asta e adevarul. Eu m-am implicat ca el sa joace la Vaslui", a spus Porumboiu.



Rotariu ar putea ajunge un jucator de super clasa cu o conditie