Dinamo

Ropotan pleaca de la Dinamo pentru a 14-a clasata din Rusia

Mijlocasul Adrian Ropotan revine de unde a plecat si l-a anuntat, miercuri, pe Cornel A¢alnar, antrenorul echipei Dinamo, ca pleaca din Aztefan cel Mare pentru a semna cu o echipa din Rusia.

Ropotan a revenit in aceasta iarna la clubul care l-a propulsat in fotbalul mare dupa inchieierea contractului cu Dinamo Moscova.

Constient de problemele financiare din Groapa, Ropotan a sustinut tot timpul ca va ramane sa ajute Dinamo doar daca nu-si va gasi un angajament in afara tarii.

In penultima zi a perioadei de transferuri Ropotan a batut palma cu Krylia Sovetov, echipa de pe locul 14 din Rusia, unde va avea un salariu de 15.000 pe luna, in conditiile in care la Dinamo nu putea primi mai mult de 3.000.

Mutarea fotbalistului l-a deranjat pe antrenorul Cornel A¢alnar, care isi facuse deja planuri cu Ropotan printre titulari in retur.

"Ropotan m-a dezamagit. Mi-a spus ca vine la noi pana in vara, iar astazi mi-a spus ca si-a gasit echipa nu stiu pe unde. Am ramas descoperiti pe postul lui. Sper ca acolo in Spania sa gasim un inlocuitor pentru postul lui", a declarat A¢alnar intr-o conferinta de presa.

Dinamo pleaca joi in Spania in al doilea cantonament al iernii.



Ropotan pleaca de la Dinamo pentru a 14-a clasata din Rusia