Dinamo

Ropotan ar reveni la Dinamo: "Cu bani sau fara bani"

Recent desparTit de Dinamo Moscova, mijlocasul Adrian Ropotan nu exclude o revenire in Stefan cel Mare, desi situaTia financiara a "cainilor" nu este tocmai roza, iar jucatorul spune ca si-ar dori sa continue cariera peste hotare.

"Mi-am terminat contractul cu Dinamo Moscova si astept cea mai buna oferta. Nu stiu nimic despre varianta Dinamo. N-am vorbit cu nimeni din Stefan cel Mare. A existat o singura discuTie cand a venit Dan Petrescu pentru un imprumut", a comentat Ropotan la Digi Sport.

Prima dragoste nu se uita nici in cazul lui Ropotan si fostul dinamovist spune ca ar reveni in Groapa pentru a da o mana de ajutor clubului care l-a lansat in fotbalul mare.

"Dinamo este singura echipa din Romania unde as vrea sa evoluez. Acum am alt stil de viaTa, alte pretenTii financiare, dar daca voi putea sa ajut Dinamo cred ca as face-o, cu bani sau fara bani, pentru ca si Dinamo m-a ajutat pe mine. Poate ar fi iarasi o rampa de lansare pentru mine", a mai spus Ropotan.

Ropotan a vorbit si despre motivele pentru care a plecat de la Moscova: "Au fost mai multe probleme si nu cred ca Dinamo Moscova este un capat de Tara pentru mine. Eu as vrea sa continui tot in strainatate".

Adrian Ropotan, 26 ani, a debutat la Dinamo in 2005 si a evoluat in 71 de meciuri pentru formaTia din Stefan cel Mare. Din 2009 a fost transferat de Dinamo Moscova pentru 3 milioane de euro, fiind imprumutat un sezon la Tom Tomsk.



Ropotan ar reveni la Dinamo: "Cu bani sau fara bani"