Dinamo

Rivaldinho, pariul lui Mutu la Dinamo: "Va fi jucator de 10-15 milioane"

Sursă foto: fcdinamo.ro

Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, crede ca atacantul brazilian Rivaldinho va ajunge in urmatorii ani un jucator de peste zece milioane de euro.

Rivaldinho a ajuns luni noapte in Romania si in cursul diminetii de marti a efectuat vizita medicala, pentru ca ulterior sa semneze cu Dinamo pe trei ani si jumatate.

Jucatorul in varsta de 21 ani s-a antrenat marti seara sub comanda lui Ioan Andone si Adrian Mutu spune ca este pregatit sa intre din etapa urmatoare.

"Sa nu uitam ca el a fost sub contract pana acum trei zile. In Brazilia era presiune mare pentru el, fiind fiul cui este. Sunt convins ca intr-un an si jumatate sau doi ani am putea sa luam pe el 10-15 milioane de euro", a spus Mutu la Digi Sport.

Mutu a mai spus ca Rivaldo, fostul castigator al Balonului de Aur, va veni in Romania sa-si vada fiul evoluand pentru Dinamo.

Născut pe 29 aprilie 1995, la Sao Paulo, Rivaldinho este fiul fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo și a început fotbalul de performanță la Mogi Mirim Esporte Clube, unde a adunat 47 de meciuri și 11 goluri în toate competițiile.

Transferat în 2015 la Boavista, Rivaldinho a evoluat în prima ligă a Portugaliei și a revenit anul trecut în campionatul brazilian la Piracicaba, Internacional și Paysandu.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 1 iunie 2020.



Rivaldinho, pariul lui Mutu la Dinamo: "Va fi jucator de 10-15 milioane"