Dinamo

Rednic intervine in conflictul dintre Mutu si Andone

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo pana la finalul sezonului trecut, a comentat conflictul mocnit dintre managerul general Adrian Mutu si antrenorul Ioan Andone.

"Una e sa pui presiune pe antrenor, dar alta e sa discuti cu alti antrenori. Ii face si lui Andone atmosfera proasta, iar suporterii profita.  Daca Andone crede ca are lot mai bun, isi taie craca singur. Daca ai lot mai bun, trebuie sa ai si rezultate mai bune. Sunt jucatori cu calitati, dar care au venit tarziu si au ratat pregatirea", a spus Rednic la Digi Sport.

"Mutu nu poate sa-l judece pe Ando. Poate fi tras la raspundere, dar nu prin presa. Cheama-l la tine acolo in birou, da-i si lui un trabuc, un whiskey si stati acolo la povesti. Nu faceti ping pong prin presa", a adaugat Rednic.

Fostul tehnician dinamovist a vorbit si despre tensiunile dintre Andone si suporteri.

"Andone trebuia sa mearga si sa vorbeasca cu suporterii. Echipa are nevoie de suporteri si suporterii de echipa. Si eu am acceptat ca suporterii sa vina la Saftica. Pe mine ca dinamovist ma deranjeaza declaratiile lui Mutu si Ando. E neliniste la nivel de echipa si nu e bine", crede Rednic.

Acesta mai crede ca Andone ar trebui sa renunte in conditiile rezultatelor de acum: "El a cazut la mijloc si nu e vinovat de cele intamplate. Negoita a spus ca Andone pleaca daca echipa nu termina anul in primele trei".



Rednic intervine in conflictul dintre Mutu si Andone