Dinamo

Rednic il ironizeaza pe Nistor: “Am inteles ca s-a incalzit bine”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dan Nistor a devenit subiect de glume pentru antrenorul dinamovist Mircea Rednic, dupa ce nu a jucat niciun minut in dubla Romaniei cu Suedia si Feroe din preliminariile EURO 2020.

“Eu cred ca Nistor ar fi putut sa joace, dar daca antrenorul a decis altceva, nu vreau sa critic si sa comentez. Mi-as fi dorit sa joace, si-ar fi dorit si Nistor sa joace, nu doar sa fie acolo prezent. Am inteles ca s-a incalzit bine la ultimul meci”, a spus Rednic intr-o conferinta de presa.

“E si normal sa fii putin suparat, dar asta trebuie sa te ambitioneze. Pana la urmatoarea convocare trebuie sa joci foarte bine si vei fi din nou convocat la echipa nationala”, a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

Rednic a comentat si sansele Romaniei de calificare la EURO 2020.

“Am fi putut avea mai multe puncte, daca am fi abordat meciul cu Suedia ca in repriza a doua. Avem nevoie sa scoatem cel putin un punct cu Norvegia pentru a spera la locul doi. Cred ca avem sanse de calificare la EURO”, crede Rednic.

Dinamo o intalneste pe Hermannstadt, vineri de la ora 20:30, in primul meci al etapei a 3-a din playout la reluarea campionatului dupa intreruperea prilejuita de actiunile echipelor nationale de seniori si tineret.



Rednic il ironizeaza pe Nistor: “Am inteles ca s-a incalzit bine”