Dinamo

Rednic fixeaza un nou obiectiv la Dinamo pentru finalul anului

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Mircea Rednic recunoaste ca Dinamo s-a adaptat mai bine la conditiile terenului greu din Stefan cel Mare la meciul cu Craiova si spune ca succesul de sambata seara valoreaza nimic in absenta unei victorii cu Astra Giurgiu etapa urmatoare, ultima din acest an.

“Cuplul de atacanti Montini si Pesic a functionat foarte bine. Nu m-am asteptat, dar cred ca noi ne-am adaptat mai bine la conditiile de joc. Inainte de meci eram amenintati ca vom pierde cu 3-0 daca la ora 21 nu dam zapada la o parte. Multumesc tuturor celor care s-au implicat”, a declarat Rednic.

“Trebuie sa fiu realist si sa accept criticile, pentru ca Dinamo n-a jucat bine. Daca nu castigam la Astra, sansele de a intra in playoff vor fi mult mai mici, chiar daca ne intarim in iarna. Imi doresc sa terminam anul la maxim patru puncte de locul sase”, a adaugat tehnicianul alb-rosilor.

“Montini e un adevarat atacant si inca nu e pus la punct din punct de vedere fizic. Sunt jucatori care n-au jucat de cateva luni bune, sunt nepregatiti, dar eu am riscat. Am simtit ca atat cat joaca, pot ajuta echipa. Montini e mult mai mobil decat Gnohere, insa Gnohere are mai multa experienta si protejeaza mult mai bine mingea. Sunt doi atacanti foarte buni”, a concluzionat Mircea Rednic.



Rednic fixeaza un nou obiectiv la Dinamo pentru finalul anului