Dinamo

Rednic anunta transferul unui fost golgeter al Romaniei

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Mircea Rednic a vorbit dupa meciul cu FCSB ca la Dinamo vor ajunge doi atacanti, dintre care unul a fost in trecut golgeter in Liga 1.

"Unul e din Italia si altul e un atacant care a fost golgeter in Romania, pe care il cunosc foarte bine si care isi doreste sa mai lucreze cu mine", a spus Rednic.

Toate indiciile duc catre francezul Gregory Tade, fost jucator la CFR Cluj si FCSB.

"N-am profitat de sansele avute sa inscriem si al doilea gol. Steaua in afara de loviturile fixe, in special la cornere, nu au ajuns sa ne puna probleme si asta e un lucru bun. Eu cred ca jucatorii au raspuns pozitiv si am vazut un grup care si-a dorit sa castige", a spus Rednic despre meciul cu FCSB.

“Ultimul cu care am vorbit a fost Cooper. I-am spus sa joace simplu, ca nu-l ajuta terenul si sa nu dribleze in zona centrala. Am inceput prost repriza a doua. Sansa noastra ca a fost eliminare. Sa fiu sincer nu stiu cum decurgeau lucrurile in 11 contra 11. Ei s-au aparat destul de bine. Daca aveam un atacant bun, puteam sa castigam usor”, a mai declarat Rednic.

Dinamo si FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, rezultat in urma caruia formatia din Stefan cel Mare se apropie la trei puncte de zona playoff.



Rednic anunta transferul unui fost golgeter al Romaniei