Dinamo

Razboi pe fata la Dinamo. Iuliu Muresan a pus tunurile pe Mircea Rednic: “E o persoana negativista, a divizat jucatorii”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Mircea Rednic a fost dat afara de la Dinamo, o mutare explicata de administratorul delegat Iuliu Muresan.

“Nu se mai putea suportar situatia. In 11 etape de cand venise Rednic s-au luat sase puncte. A spus ca o sa plece 15 jucatori, a propus 15 rezilieri de contracte, chiar mai multe, dar nu se putea asa. Cand mai aduceai altii in loc, cand mai faceai echipa? Il respect pe Rednic, n-am nimic cu el, dar este o persoana foarte negativista si s-a resfrant asupra jucatorilor, i-a divizat”, a declarat Iuliu Muresan la Digisport.

Acesta i-a mai reprosat lui Rednic si reactiile pe care le avea la finalul partidelor, cand isi critica de multe ori dur jucatorii.

“Zicea despre jucatori la finalul meciurilor. I-am zis sa nu mai spuna, dar nu se poate abtine. Nu poti numai sa critici jucatorii. Mi s-au plans, mi-au trimis mesaje si se plangeau ca sunt doar criticati si deloc incurajati. Erau mereu timorati”, a mai spus Muresan.

Flavius Stoican a fost ales pentru a-l inlocui pe Mircea Rednic, un tehnician care se incadreaza in filozofia lui Muresan.: “Am vrut un antrenor pozitiv, latura psihologica e cea mai importanta”.

De la Dinamo vor pleca 4-5 jucatori si tot atatia vor veni pentru a completa lotul, a mai declarat Iuliu Muresan.



Razboi pe fata la Dinamo. Iuliu Muresan a pus tunurile pe Mircea Rednic: “E o persoana negativista, a divizat jucatorii”