Dinamo

Promisiunea lui Becali daca Dinamo intra in playoff

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Gigi Becali a facut o promisiune inedita, joi dimineata, daca marea rivala Dinamo va reusi sa se califice in playoff-ul acestui sezon.

Dinamo e pe locul de baraj, locul 12, inaintea ultimei etape din turul sezonului regular si a ajuns deja la al treilea antrenor in aceasta editie de campionat.

Gigi Becali, patronul rivalei FCSB, este neincrezator ca Mircea Rednic va reusi sa salveze corabia dinamovista de la un nou esec lamentabil sinonim cu ratarea prezentei in playoff pentru al doilea sezon consecutiv.

“Pe cine o sa poata elimina, ca sunt sapte inaintea lor? Intreb si eu asa. E imposibil de facut. Daca el reuseste asta, eu ma imbat. In Piata Universitatii. Da, de bucurie ma imbat, ca n-am mai baut de 25 ani”, a spus Becali la pro x.

“Eu nu zic ca Rednic nu e bun antrenor. E valoros, dar cum poti sa faci? El a spus tampenia pe care a spus-o, ca o “o sa fim acolo in playoff”. Cum sa spui asa ceva, ca la primul pas, egal, la revedere”, a mai comentat Becali.

Mircea Rednic a redebutat pe banca lui Dinamo cu o remiza, scor 1-1, pe teren propriu, in compania nou-promovatei Dunarea Calarasi.



Promisiunea lui Becali daca Dinamo intra in playoff