Dinamo

Primul antrenament la Dinamo. Cati jucatori au participat sub comanda lui Multescu

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Gheorghe Multescu a condus, miercuri, prima sedinta de pregatire la Dinamo dupa mai multe zile de carantina si izolare a jucatorilor infectati cu noul virus gripal.

"Astăzi am avut 18 jucători la antrenament, mai avem 4-5 jucători care nu se simt bine. Au o stare de disconfort, ca să nu zic altfel. Aşteptăm din zi în zi să revină la antrenament", a declarat Multescu la Digisport.

"Am stat 14 zile în carantină, foarte mult, dar nu i-am văzut pe jucători afectaţi foarte tare, prăbuşiţi, au suportat efortul, acum să vedem şi zilele următoare. Au venit cu plăcere după atâta timp şi au încercat să dea mai mult decât ar trebui, să vedem dacă au acumulat oboseală. Au arătat totuşi prospeţime şi dorinţă de a juca din nou fotbal. Suntem în cantonament şi rămânem pe toată durata campionatului", a mai declarat noul antrenor al lui Dinamo.

Echipa din Stefan cel Mare trebuie sa-si dispute cele patru restante inainte de programarea ultimei etape din playout, a anuntat secretarul geneal al LPF, Justin Stefan.



Primul antrenament la Dinamo. Cati jucatori au participat sub comanda lui Multescu