Dinamo

Pariu special: Pleaca Gnohere de la Dinamo la Steaua?

Posibilul transfer al lui Harlem Gnohere a atras, atrage si va atrage mult interes pe acest final de an, fiind un subiect deschis si fierbinte. Subiectul devine cu atat mai interesant cu cat agentia de pariuri online Betano.com a creat un pariu special pentru transferul acestui jucator la Steaua.

Va ajunge Gnohere la Steaua Bucuresti pana pe 20 februarie 2017, la finalul perioadei de transferuri de iarna? Aceasta este intrebarea castigatoare, de 1 milion de euro.

Betano.com ofera o sansa mai mare ca Gnohere sa se transfere la Steaua, de aceea a acordat o cota de 1.40 pentru mutarea dinamovistului sub steagul ros-albastru.

In schimb, agentia Betano.com considera ca ramanerea lui Gnohere la Dinamo este mai putin probabila. Ca urmare, jucatorul are o cota mai mare, de 2.70, de a nu se transfera si de a ramane in Stefan cel Mare.

Aici ai posibilitatea de a paria pe transferul lui Gnohere si, daca ai intuitie, poti castiga.

Al saselea transfer direct intre Steaua si Dinamo

Desi pana acum peste 50 de jucatori au evoluat si la Steaua si la Dinamo, doar cinci s-au transferat direct de la una la alta, schimband subit tricoul ros-albastru cu cel ros-alb (sau invers).

Gnohere ar putea deveni al saselea transfer direct intre cele mai mari echipe din istoria fotbalului romanesc.

Asa cum arata graficul de mai sus realizat de Betano, primul transfer intre cele doua echipe a fost cel al lui Anton Dobos, fostul international. El a marcat la Dinamo doua goluri si apoi la Steaua sase.

Un alt transfer de interes a fost cel al lui Gabriel Bostina. Plecat cu 17 goluri de la Steaua, la Dinamo nu a mai marcat nici un gol.

Cel mai important marcator transferat intre cele doua echipe a fost Ionel Danciulescu. Acesta a inscris 54 de goluri pentru Steaua si apoi s-a autodepasit la Dinamo, unde a marcat 103 goluri! Intr-un al doilea mandat la Dinamo, el si-a incheiat cariera cu inca 27 de goluri.

Interesant de notat este ca transferurile directe intre cele doua echipe au vizat in majoritate jucatori cu potential ofensiv.



Pariu special: Pleaca Gnohere de la Dinamo la Steaua?