Dinamo

Oficialii dinamovisti neaga o posibila greva a fotbalistilor

Oficialii din Aztefan cel Mare, neaga insa informatiile aparute in aceste zile conform carora jucatorii vor boicota cantonamentul de iarna. "Nu e nicio problema la Dinamo", spune Tica Danilescu.


"Nu se pune problema. Azi au fost doua antrenamente, maine sunt iar doua antrenamente iar marti plecam la Poiana Brasov. Sunt informatii eronate, sa stiti. A discutat A¢alnar cu baietii, nu e niciun fel de problema" a precizat Danilescu pentru sport.ro.

"Avem jucatori de caracter si-si vad de treburile lor. Se vor rezolva si problemele financiare si cele salariale. Ropotan n-are de unde sa stie ce-i in interiorul echipei noastre. Sa-si vada de treaba lui, de problemele lui. Deocamdata se pregateste cu noi si dupa aia  vom vedea", a mai comentat Tica Danilescu ceea ce Ropotan a comentat in presa cu referire la nemultumirile fotbalistilor dinamovisti.

Dinamo parcurge o perioada de reconstructie, lucru confirmat si de directorul sportiv al cainilor rosii: "Dorim sa reconstruim o echipa tanara si din vara sa pornim cu motoarele din plin. O sa vedeti o alta echipa. Este o alta atmosfera, una mai apropiata, mai de familie. Azi venirea lui A¢alnar, Bebe Alexe sau Florentin Petre a contribuit la schcimbarea atmosferei de la club. Am inceput mai bine anul asta", a tinut sa precizeze oficialul dinamovist.



Oficialii dinamovisti neaga o posibila greva a fotbalistilor