Dinamo

Oficialii dinamovisti acuza fatis Steaua de blaturi

Înfrângerea dificila, amplificata si de hotarâri gresite ale arbitrului de centru de la Steaua - Dinamo, i-a facut pe oficialii din Stefan cel Mare sa iasa la rampa cu acuzatii grave. Prima a venit imediat dupa meci, legata de meciuri suspecte chiar ale lui Dinamo, dar nici Steaua nu scapa de suspiciunile oficialilor ros-albi.

Ofiterul de presa al lui Dinamo, Ionel Culina i-a strigat lui Mihai Stoia dupa meci: „Cât mai furati?”.

Apoi, luni, Culina a publicat un mesaj pe o retea de socializare: „Echipa cu cele mai bune cifre, singura echipa cu amicale în program si-n timpul sezonului, 5-1, 3-0, 4-0 acasa sau / si 3-4, 1-2 în deplasare, puncte pentru România, palat, tot ce trebuie! Nu stiu daca rusii de la InStat contabilizeaza si greselile de arbitraj, dar nu mai conteaza! Belgianul Alexandre Boucaut stie de ce! Nu înteleg de ce nu se dau medaliile pe terenul VI, cu Maybach, cu cutii de carton si sa-nceapa alt campionat! Si sa nu uitam, o plimbare prin Bucuresti cu un 331 descoperit!", a scris Culina.

El s-a referit la partidele Stelei jucate contra lui U Cluj, Ceahlaul, Gloria Bistrita, Astra si Petrolul. La capatul fiecarei partide s-au deschis discutii legate de non-combatul unor jucatori adversi Stelei, în special cei impresariasi de Ana Maria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf.



Oficialii dinamovisti acuza fatis Steaua de blaturi