Dinamo

Noul antrenor al lui Dinamo a fost prezentat oficial: ”Nu sunt magician”

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Croatul Zeljko Kopic și-a intrat în pâine la Dinamo, cu misiunea de a salva echipa de la o nouă retrogradare.

”Este o enormă responsabilitate, cel mai important lucru este să schimb ceva în bine cât mai repede. Acum depinde de mine să dau totul, energia şi cunoştinţele mele, în sprijinul acestei echipe.

”Am văzut câteva meciuri în câteva zile, dar e diferit când vii aici şi lucrezi cu echipa. Dinamo nu înseamnă doar poziţia din clasament, este un privilegiu să antrenezi o echipă de acest fel. Am avut două situaţii de acest gen şi am reuşit să ajungem la mijlocul clasamentului, aşa că voi încerca să dau aceeaşi energie şi să fac şi cu Dinamo la fel.

”Simt ce înseamnă Dinamo pentru oameni şi sper să readucem succesul aici. Trebuie să văd situaţia în vestiar, să pregătesc primul meci (n.r. - cu Sepsi, luni seară), nu am prea mult timp să schimb ceva.

”Nu este uşor să ai 11 meciuri fără victorie, dar vreau să încerc să schimb în bine mentalul jucătorilor. Dacă nu crezi în tine, nu poţi lucra ca antrenor. Nu sunt magician, dar pot asigura fanii că pentru mine este important să menţinem Dinamo în prima ligă”, a spus Kopic într-o conferință de presă.

Acesta îl înlocuiește pe Ovidiu Burcă, tehnician de care Dinamo s-a despărțit după înfrângerea cu FCSB din derby.



Noul antrenor al lui Dinamo a fost prezentat oficial: ”Nu sunt magician”