Dinamo

Nicolae Badea infiinteaza o noua echipa Dinamo in Liga 4

Fostul presedinte al FC Dinamo, Nicolae Badea, a anuntat ca va infiinta o noua echipa de fotbal cu numele Dinamo pe care o va inscrie in Liga a 4-a, acolo unde ar putea intalni Rapid si CSA Steaua.

Investitia pe care intentioneaza sa o faca Badea se ridica la trei milioane si include in proiect un centru de copii si juniori cu numele de “Academia de Fotbal Cornel Dinu”, anunta site-ul fanatik.ro

Noua echipa Dinamo ar urma sa evolueze pe arena din Soseaua Stefan cel Mare, iar marile rivalitati bucurestene ar putea fi reeditate neverosimil in Liga a 4-a.

“Mai sunt formalităţi de pus la punct. Deocamdată este vorba despre o intenţie şi trebuie să fie realizate mai multe condiţii. Până când nu sunt realizate aceste condiţii, nu avem cum să demarăm acest proiect. Eu sunt adeptul ideii ori facem un lucru serios ori nu ne amestecăm şi, din ceea ce ştiu, şi domnul Badea are aceeaşi filosofie”, a declarat Cornel Dinu pentru sursa citata mai sus.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 14 16 33
2 FCSB 14 14 29
3 Craiova 14 11 29
4 Astra 14 8 24
5 Botosani 14 6 24
6 Dinamo 14 6 20
Nicolae Badea infiinteaza o noua echipa Dinamo in Liga 4